Tietoa kaupasta

Mikä Otsalamput.fi?

Otsalamput.fi on suomalainen verkkokauppa, joka myy huippulaadukkaita LED- valaisimia suomalaisille kuluttajille ja yrityksille. Tuomme kaikki myymämme tuotteet itse maahan virallisia reittejä pitkin varmistaen laadun, nopeuden ja parhaan hinnan. Myös takuuasiat hoituvat suoraan meidän kauttamme.

Lähtökohtanamme on tarjota vain markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella varustettuja valaisimia ja tästä syystä verkkokaupassamme ei ole myynnissä useita eri malleja. Testaamme kaikki myymämme tuotteet myös itse todellisessa käytössä varmistaaksemme tinkimättömän laadun ja tuotteiden sopivuuden niihin suositeltuihin käyttötarkoituksiin.

Koska Suomessa on pitkät talvet ja paljon pimeää, jokaisen suomalaisen tulisi omistaa oikeasti laadukas ja tehokas valaisin. Mielestämme valaisintarjonta on liian laajaa ja valaisimien vertailu ja testaus jää helposti kuluttajille. Me haluamme tehdä testauksen puolestanne ja tarjota täsmätuotteita juuri sopiviin käyttötarkoituksiin. Tarjoamme valaisimia ammatti- ja harrastajakäyttöön koko Suomessa.

Olemme Kanadalaisen Armytekin virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

Otsalamput.fi -verkkokaupan takaa löytyy vuosien kokemus kuluttajaelektroniikan maahantuonnista ja verkkokaupasta.

Mikäli haluat lisätietoja meistä tai sinulla on muuten asiaa: ota yhteyttä!